Thursday 6 December 2012

Baby Twins for Prince William and Kate Middleton?


Νομίζεις ότι η εγκυμοσύνη της Kate Middleton μόνο χαρές και πανηγύρια έφερε στο παλάτι; Λάθος! Το ενδεχόμενο να επαληθευτούν οι φήμες που την θέλουν να περιμένει δίδυμα «πονοκεφαλιάζει» το Buckingham, καθώς μερικά δευτερόλεπτα ή ο μαιευτήρας μπορούν να φέρουν τα πάνω – κάτω στην διαδοχή!
Όσο στη Βρετανία επικρατεί φρενίτιδα για τα επικείμενα γεννητούρια, στα γραφεία και τους διαδρόμους του Buckingham συζητούν τι θα γίνει αν η 30χρονη δούκισσα γεννήσει δύο μωράκια με διαφορά δευτερολέπτων ή με καισαρική τομή.
Το παιδί του William και της Kate θα είναι τρίτο στη σειρά για τον θρόνο, οπότε, αν η δούκισσα περιμένει δίδυμα, το μέλλον της βρετανικής μοναρχίας βρίσκεται στα χέρια του… χρόνου ή του μαιευτήρα!
Με βάση τους κανόνες που θεσπίστηκαν πρόσφατα, το πρωτότοκο παιδί προηγείται στην σειρά της διαδοχής, ανεξαρτήτως του φύλου του. Αν η Kate – Catherine έχει δίδυμα, τα δευτερόλεπτα θα κρίνουν τον διάδοχο, ενώ, σε περίπτωση καισαρικής τομής, ο γιατρός θα γίνει ρυθμιστής των εξελίξεων ανάλογα με το μωρό που θα βγάλει πρώτο!
Σου φαίνεται too much όλο αυτό;
Όχι αγάπη μου!
Βλέπεις, υπάρχει και το προηγούμενο της Δανίας: πέρυσι, η πριγκίπισσα Mary γέννησε ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι με διαφορά 25 δευτερολέπτων, τα οποία και «έχρισαν» διάδοχο τον μικρούλη Vincent!


http://on-news.gr/2012/12/05/o-meeftiras-tis-middleton-ponokefalos-gia-to-palati/

xcx

No comments:

Post a Comment